Altijd bevoegd en bekwaam

Het leerplatform

Om de kennis en vaardigheden van zorgreservisten up-to-date te houden, bieden we via het leerplatform van de Nationale Zorgreserve een ruim aanbod van trainingen aan. De trainingen sluiten aan bij de takenpakketten waarin de zorgreservisten ingezet kunnen worden. Op dit moment zijn de opleidingen voornamelijk online. Stap voor stap voegen we ook live trainingen, skillslabs en intervisiebijeenkomsten toe. Deelname is kosteloos.

Ga naar het leerplatform

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hoe werkt het leerplatform?

Als je de reservistenpas ingevuld hebt, krijg je automatisch toegang tot het leerplatform van de Nationale Zorgreserve. We hebben alles zo ingericht dat je na het inloggen na uiterlijk 24 uur uit de voeten kunt met de beschikbare trainingen en cursussen.

 

 

 

 

 


Zoeken

Ga naar het leerplatform en bekijk het aanbod van trainingen en cursussen. Je kunt zoeken per categorie of sector. 


 

 

 

 


Favorieten

Druk op het hartje om trainingen toe te voegen aan jouw favorieten. Zo hou je precies bij welke trainingen en cursussen je wilt volgen. Het aanbod wordt regelmatig bijgewerkt.

 

 

 

 


Starten

Start met een training op jouw moment, wanneer het jou uitkomt. Op dit moment zijn de opleidingen voornamelijk online. Stap voor stap voegen we ook live trainingen, skillslabs en intervisiebijeenkomsten toe.

 

 

 

 


Accreditatie

Zodra je de training afgerond hebt, worden bijbehorende accreditatiepunten automatisch bijgeschreven in het bijbehorende register. Zo blijf je altijd bevoegd en bekwaam.

 

 


 

 

 

 

 

 

Let op! Vul eerst je Reservistenpas in

Heb je het invullen van je reservistenpas nog niet voltooid? 
Dan heb je nog geen toegang tot het leerplatform. Dat dat eerst via onderstaande knop.

Reservistenpas invullen

 

 

 

 

Meest gestelde vragen

Al je antwoorden op één plek 

In dit geval zoek je op het platform jouw training handmatig op en ga je gewoon verder waar je was gebleven.

Met het leerplatform van de Nationale Zorgreserve verzamel je accreditatiepunten die meetellen voor je BIG-registratie. Voor een geheel registratietraject is echter meer nodig (onder andere werkuren).

Het eerplatform van de Nationale Zorgreserve heeft een automatische koppeling met verschillende accreditatieregisters. Na het succesvol afronden van een training worden de accreditatiepunten bijgeschreven in het desbetreffende register.

Veel trainingen zijn geaccrediteerd. Per training staat aangegeven in welk register de accreditatiepunten bijgeschreven worden, en hoeveel punten dit zijn.

Zeker. Alle trainingen zijn gratis toegankelijk voor zorgreservisten.

Nee, geen enkele training is verplicht. We gaan ervan uit dat je voortvarend aan de slag gaat met dit mooie aanbod aan trainingen en scholing om je op deze manier bekwaam te houden.

Het trainingsaanbod dat jij ziet wordt bepaald door jouw opleidingsniveau en de diplomacheck in de reservistenpas. In de reservistenpas kies je vervolgens zelf welk takenpakket je voorkeur heeft. Hierdoor zie je op het leerplatform alleen de trainingen die voor jou relevant zijn.

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen