De Reservistenpas is live!

01-09-2023

De Nationale Zorgreserve blijft groeien, ruim 3300 zorgreservisten zijn aangesloten, en ook de organisatie blijft zich ontwikkelen. Zo is één van onze doelen om het proces van aanmelding tot inzet bij zorgorganisaties met een acute hulpvraag tijdens crisistijd steeds efficiënter te maken.

Tijdens de coronapandemie zagen we namelijk, dat er veel administratie komt kijken bij de inzet van zorgreservisten. Dit zorgt in sommige gevallen voor vertraging bij de inzet, juist als hun hulp hard nodig is.

Met de lancering van de Reservistenpas maken we hierin een grote stap voorwaarts. De Reservistenpas is een veilige, digitale omgeving waar zorgreservisten relevante informatie kunnen verzamelen over hun opleidingen, kwalificaties en werkervaring. De Nationale Zorgreserve zorgt voor een verificatie van de diploma’s, en een eventuele BIG-registratie. 

Nadat alle gegevens ingevuld en gecontroleerd zijn, wordt de Reservistenpas actief. Hiermee kunnen zorgreservisten hulpvragen inzien die passen bij hun bevoegdheid en ervaring. Het gratis aanbod op ons nieuwe leerplatform voor zorgreservisten, dat binnenkort gelanceerd wordt, wordt hier ook helemaal op afgestemd. 

Zo kunnen de zorgreservisten altijd en overal bij blijven over hun vak, en snel inspringen bij zorgorganisaties op het moment dat het écht hard nodig is. 

Wil je meer lezen over de reservistenpas? Klik hier

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen