Het nieuwe leerplatform staat live!

23-06-2023

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om alle zorgreservisten toegang te geven tot een breed en gratis opleidingsaanbod. Via ons nieuwe leerplatform kun je nu het hele jaar door leren over jouw vak.

Leren wat je wil, wanneer je wil, en waar je wil. Met ons nieuwe leerplatform, dat begin juli gelanceerd wordt, is dat nu mogelijk. Alle trainingen en cursussen sluiten op hun eigen manier aan bij de takenpakketten waarop je als zorgreservist inzetbaar bent. Het is mogelijk om met deze scholing punten te halen voor je BIG-herregistratie.

Vroege-vogels-toegang

Wil je als eerste kennismaken met ons nieuwe leerplatform? Heb je zin om op je eigen tempo nieuwe trainingen en cursussen te volgen? Geef je dan op voor de vroege-vogels-toegang.

Als zorgreservist kun je vrij rondkijken op het hele platform en beginnen met de trainingen en cursussen die je interessant vindt. Of dat nu over praktische skills of kennis gaat, of meer gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional. Op dit moment zijn de opleidingen voornamelijk online, stap voor stap voegen we ook live trainingen, skillslabs en intervisiebijeenkomsten toe.

Hoe werkt het?

Via de knop hieronder meld je je direct aan. Binnen enkele dagen ontvang je een mail met meer informatie en je inloggegevens. Deze mail komt van SDB, onze partner voor de ontwikkeling van het leerplatform van de Nationale Zorgreserve. Vanaf 1 juli starten we met de vroege-vogels-toegang. 

In deze periode nemen we een aantal keer contact met je op om te horen hoe je het platform ervaart, en wat je van het opleidingsaanbod vindt. Dit doen we via een korte online enquĂȘte. Op die manier ontwikkelen we samen met jou een leerplatform op maat voor alle zorgreservisten. 

 

>> ik meld me aan voor de vroege-vogels-toegang <<


Let op: het leerplatform is alleen toegankelijk voor zorgreservisten. Ben je nog geen zorgreservist? Meld je dan hier aan. We hopen je snel te zien op ons leerplatform!

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen