Wat wil je leren? Vertel het ons!

07-03-2023

Om snel aan de slag te gaan als een zorgorganisatie in jouw regio een acute hulpvraag heeft, is het cruciaal om jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Wat heb jij hiervoor nodig? Vanuit de Nationale Zorgreserve organiseren we het hele jaar door opleidingsdagen, trainingen en workshops.

Zo krijg je als zorgreservist volop de kans om nieuwe dingen te leren, oude kennis op te halen en praktische vaardigheden te oefenen. De tijd staan er diverse reanimatietrainingen op de planning (mét certificaat) en bijeenkomsten rondom dementie en onbegrepen gedrag. Als zorgreservist hoef je hier niet voor te betalen.

Wat vind jíj belangrijk?

Wij vinden het belangrijk om jullie ontwikkeling als zorgprofessionals te blijven ondersteunen. Daarom willen we voor het nieuwe jaar weten aan welke trainingen en (online) workshops je behoefte hebt. Bij jou in de regio. Wil jij graag een training BLS-AED volgen? Een bepaalde vaardigheid leren, of juist oefenen? Zijn er onderwerpen waar je meer over wilt leren?

Voel je vrij om breed te denken: Vind je het lastig om grenzen te stellen, wil je oefenen met agressie op de werkvloer, of ga je liever praktisch aan de slag in een oefenlokaal? Alles wat jou als zorgreservist beter maakt in je werk, kan ook relevant zijn voor je collega’s

Hoe werkt het?

Stuur ons een email met je wensen via community@nationalezorgreserve.nl, en vul bij het onderwerp: ‘Suggestie trainingen en workshops’ in. Laat hierbij meteen weten in welke regio je woont/ werkt. Op die manier kunnen we regionaal en lokaal aansluiten bij de behoeften van de zorgreservisten. Wij verzamelen al jullie input, clusteren de verschillende verzoeken, en gaan ermee aan de slag. Hoe meer zorgreservisten laten weten waar ze behoefte aan hebben, hoe completer ons aanbod wordt!

Ben je zelf een trainer?

Zorgreservisten die andere zorgreservisten ondersteunen, trainen en opleiden. Daar maken wij graag ruimte voor: op die manier ontwikkelt de community vanuit zichzelf. We werken voor onze trainingen en (online) workshops veel samen met opleiders en trainers die zelf ook zorgreservist zijn.

Ben jij zelf een opleider of trainer en wil jij je collega’s ondersteunen met jouw kennis en vaardigheden? Stuur ons een mail via community@nationalezorgreserve.nl met als onderwerp: ‘Oproep trainers en opleiders’. We nemen dan contact met je op om verder te overleggen.

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen