Tell-a-Friend: meld je aan als zorgreservist!

01-11-2022

Ben jij ervan overtuigd dat jouw vrienden, (ex-) collega’s of buren het nog in zich hebben? Denk je dat ze paraat willen staan om tijdelijk bij te springen in de zorg? Doe dan mee aan onze ‘tell-a-friend’ actie! En misschien staat er binnenkort een welverdiende bos bloemen te stralen in jouw huis.

Met elkaar, voor elkaar

De community van de Nationale Zorgreserve stopt nooit met groeien. Samen staan we paraat om in te springen als er nood is, om zo de continuïteit van zorg te waarborgen. Voor veel voormalig zorgprofessionals is het werk als zorgreservist net als fietsen! Daarnaast kunnen ze ontdekken wat ze als voormalige zorgprofessional nog allemaal in de vingers hebben.

Hoe werkt de ‘Tell-a-friend’ actie?

Ken jij mensen die het nog in zich hebben en onderdeel willen worden van de groeiende community voormalige zorgprofessionals? Laat hen zich dan aanmelden als zorgreservist via deze link. Wordt jouw naam genoemd in het aanmeldformulier? Dan staat er binnenkort een welverdiende bos bloemen te stralen in jouw huis! Zo dragen we samen de zorg in crisistijd. 


Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met  community manager Ingeborg via ingeborg@extrazorgsamen.nl.

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen