Even voorstellen: Anneke van Dixhoorn

04-10-2022

Fris na de zomer ben ik begonnen als community manager bij de Nationale Zorgreserve. Als originele Brabander - ik woon nog altijd met mijn gezin in Tilburg - ben ik er trots op dat ik mag werken met alle zorgreservisten en zorgorganisaties in het zuiden van Nederland.

Jullie maken het verschil

''Sinds jaar en dag zet ik me in voor de sector zorg en welzijn. Na mijn opleiding tot doktersassistente heb ik de opleiding Personeel en Arbeid gevolgd om daarna binnen verschillende zorgorganisaties als HR adviseur of projectleider te werken. Binnen de VV&T, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen én de GGZ: op alle plekken was ik steeds onder de indruk van de tomeloze inzet en bevlogenheid van zorgprofessionals. 

Ik blijf het bijzonder vinden dat jullie je iedere dag weer willen inzetten om het leven van een ander te verbeteren, dragelijk te maken of meer kleur te geven. Door wie jullie zijn en wat jullie meebrengen maken jullie het verschil. 

Samenwerken met bevlogen zorgprofessionals

In maart 2020, in het prille begin van de pandemie, heb ik al kort kennis mogen maken met de bevlogenheid, betrokkenheid van (oud) zorgprofessionals. Ik maakte deel uit van een geïmproviseerd belteam, waarbij ik dagenlang mensen sprak die hun expertise aanboden. Aan de andere kant dacht ik met zorgorganisaties mee hoe deze extra hulp kon worden ingezet. Veel van deze gesprekken staan me nog steeds bij. Ik vind het dan ook een eer dat ik mee mag bouwen aan de Nationale Zorgreserve

Ik hou ervan om momenten te creëren waarin jullie elkaar kunnen ontmoeten, zodat jullie van elkaar kunnen leren en inspireren. Daarom kom ik graag met jullie in contact om te horen waar de behoeftes liggen.''

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen