Even voorstellen: Ingeborg Emmerzael

12-09-2022

Fijn om me aan jullie te mogen voorstellen als een van de nieuwe community managers van de Nationale Zorgreserve! Ik ben Ingeborg Emmerzael (52 jaar) en sinds mijn start als verpleegkundige - eind jaren 80 - in het trotse bezit van een zorghart.

''Met man en twee puberende kinderen woon ik al jaren in Amersfoort. De binnenstad met vele terrassen, festivals en mooie pleinen verveelt nog steeds niet. In mijn groene jungle aan huis vind ik mijn ontspanning:  ik hou van het zelf stekken en zien groeien van planten. Je kunt me ook tegenkomen op het strand, zo tegen zonsondergang, die ik graag met mijn camera vastleg. 

Meedoen vanaf de eerste dag

Vanaf de start van de corona pandemie ben ik betrokken geweest bij de totstandkoming en verdere ontwikkeling van het Coronabedrijf van de GGD Regio Utrecht. Daar heb ik van dichtbij de paniek, ontreddering en soms pure wanhoop ervaren, niet alleen bij patiƫnten en familie, maar zeker ook bij de zorgorganisaties. Net als vele (oud-) zorgprofessionals ga ook ik in deze situaties in de actiestand: schouders eronder en gaan. Ondanks alle narigheid is het waardevol dat de Nationale Zorgreserve nu in volle bloei is.

Verbinden en uitbreiden

Ik vind het een voorrecht mee te bouwen aan de Nationale Zorgreserve in de rol van community manager. Ik kijk er naar uit me te verbinden met alle zorgreservisten en te zorgen dat nog veel meer voormalige zorgprofessionals ons weten te vinden. Een paar weken geleden ontmoette ik een programmateam vol met passie, kennis en de drive om samen iets moois neer te zetten. Dat kan natuurlijk alleen met de hulp van de zorgreservisten zelf.

Het is prachtig om te te zien en horen hoe gedreven jullie als zorgreservist zijn en ik heb bewondering voor jullie bereidheid tot actie in tijden van nood. Ik kijk ernaar uit velen van jullie persoonlijk te spreken, tijdens 1 van onze activiteiten of op de NZR dag op 8 oktober!''

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen