Het programma van de NZR-dag is bekend!

16-08-2022

Nog ongeveer 7 weken en dan is het zover. De landelijke NZR-dag op 8 oktober in de Korporaal van Oudheusdenkazerne in Hilversum komt eraan! Samen met een groep zorgreservisten maakten we een mooi programma barstensvol inspiratie en verdieping, en met een feestelijk tintje.

We geven je graag een inkijkje in het programma van de dag. In het interactieve ochtendprogramma staat de ontwikkeling van de Nationale Zorgreserve centraal. We kijken onder leiding van dagvoorzitter Hans Oosterkamp terug op één jaar Nationale Zorgreserve en blikken vooruit naar de (nabije) toekomst. 

We vieren onze hoogtepunten, vanaf dat we samen met jullie zijn begonnen met vier proeftuinen middenin de coronapandemie tot aan de introductie van het artsenpakket; van diverse pilots in samenwerking met huisartsen en thuiszorg tot aan de totstandkoming van activiteitenpakketten speciaal voor de gehandicaptensector; en niet te vergeten de nieuwe, bijzondere samenwerkingen die langzaamaan vorm krijgen. 

Na een gezamenlijke lunch staat de middag in het teken van een verdiepend workshopprogramma. Ván zorgreservisten, vóór zorgreservisten. Oefenen met skills, nieuwe dingen leren, ervaringen delen. Omgaan met agressie, of moeilijk verstaanbaar gedrag, reanimeren, werken op bijzondere locaties. Kortom: alles wat je nodig hebt om als zorgreservist goed voorbereid klaar te staan voor een volgende crisis. 

Indeling programma (ovb)

10.00 uur

Inloop met koffie en thee 

 

10.30 uur

Plenair programma: terugblikken en vooruit kijken

 

12.00 uur

Lunch 

 

13.00 uur

Workshops

 

15.15 uur

Gezamenlijke afsluiter

 

15.30 uur

Nazit met een drankje

 

Beetje bij beetje delen we de komende weken meer informatie over de verschillende programmaonderdelen. De eerste sessies en sprekers zijn hier alvast uitgelicht. Je kunt er ook meteen je plekje voor het evenement reserveren.

Geen zin om iedere week in te loggen? Komt goed: we delen het ook via onze facebook, instagram, en linkedin.

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen