Zorgen in crisistijd bijeenkomst - 8 oktober 2022 - Save the Date!

25-07-2022

Zien we je ook bij de jaarlijkse NZR-dag rondom ‘Zorgen in crisistijd’? Een datum ná de zomer, een locatie centraal in het land, en een programma dat samen met de community van zorgreservisten ontwikkeld is. Wij hebben er zin in!

Samen kijken we terug op één jaar de Nationale Zorgreserve: de lessen van de afgelopen periode vormen een leidraad voor de toekomst. Want niet iedere crisis is te voorspellen, maar dát er nog crises aankomen, weten we allemaal. 

We gaan met elkaar en experts uit verschillende disciplines in gesprek over de zorg in crisistijd. In het workshopprogramma vind je verdieping in skills die jou helpen om er te staan als het nodig is. Denk aan het omgaan met onbegrepen gedrag, triage en werken op bijzondere locaties. Zo leer je alles over wat je nodig hebt als zorgreservist om goed voorbereid te zijn op een nieuwe crisis.

Binnenkort maken we meer bekend over het programma. We kunnen wel alvast vertellen dat het naast interactief en informatief ook een feestelijk tintje krijgt! 

Je kunt je hier alvast aanmelden.

 

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 8 oktober

Programma: 10.30u tot 15.15u

Locatie: Korporaal Van Oudheusdenkazerne, Hilversum

 

Heb je vragen over de bijeenkomst of een suggestie voor het programma? Neem contact met ons op via community@nationalezorgreserve.nl 

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen