Hoe werkt het Vilans platform

30-03-2022

Enkele weken geleden zijn we de samenwerking aan gegaan met Vilans. In deze webinar leggen de experts van Vilans uit hoe de omgeving werkt. Samen met jou gaan ze langs de verschillende schermen en leer je hoe je snel en eenvoudig een vaardigheidstoets afneemt.

Zorgorganisaties zijn verplicht om zorgprotocollen te hebben. Vilans biedt een database met ruim 500 protocollen en werkinstructies waar zorgprofessionals direct mee aan de slag kunnen. Deze zijn te vinden in onze online omgeving Mijn Vilans Protocollen.

In deze webinar staat het gebruik van het Vilans platform centraal. Er is aandacht voor het gebruik van de protocollen door zorgmedewerkers die geen zorgachtergrond hebben. Zorgorganisaties ASVZ en Pluryn laten zien hoe zij Mijn Vilans Protocollen in het dagelijkse werk inzetten, en welke rol . Riek de Vries, verpleegkundige en manager bij Pluryn: ‘Pluryn werkt al heel lang met de Vilans-protocollen. Medewerkers vanaf niveau 3 kunnen bij ons bevoegd en bekwaam worden. We hebben hiervoor onder meer een leerplein ingericht met e-learnings die gebaseerd zijn op de Vilans-protocollen.’

Bekijk hier het webinar (klik op Cookies als je de link naar het webinar niet ziet): 

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen