Groeispurt gevraagd!

09-03-2022

De Nationale Zorgreserve groeit iedere week gestaag door, maar we hebben een echte groeispurt nodig. We streven ernaar om rond de zomer 2000 zorgreservisten paraat te hebben staan die inzetbaar zijn in tijden van crisis. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

Niet alleen door corona maar ook door griep en noro- of andere virussen komt de zorg onder druk te staan. Regionale of lokale crisisinzet is dan soms nodig. Het is hiervoor noodzakelijk dat we de Nationale Zorgreserve met elkaar verduurzamen en zorgen dat we voldoende zorgreservisten aan ons verbonden hebben om bij te kunnen springen als dat nodig is. Dit betekent dat we voor de komende maanden nog zo’n 600 zorgreservisten willen werven.

De eerste actie voor de komende weken is om ons te richten op potentiële zorgreservisten die in het onderwijs of bij de lokale of landelijke overheid (gemeenten en rijk) werken. Wij weten dat er onder jullie zorgreservisten zijn die in deze sectoren werken. Graag komen we met jou in contact. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken om jouw ervaringen als zorgreservist te delen in bijv. de nieuwsbrieven en vakbladen die in deze sectoren worden uitgegeven. Dat geeft ons dan een mooie mogelijkheid om meteen een oproep te doen aan nieuwe zorgreservisten in jullie sector om zich als oud- zorgprofessional bij ons aan te sluiten. 

Wil je liever niet naar buiten toe treden in de communicatie, maar misschien wel meedenken hoe je jouw netwerk kan inzetten (denk aan het helpen bij het zoeken van ingangen bij nieuwsbrieven of vakbladen), laat dit dan ook vooral weten.

Voor én met elkaar bouwen wij zo stapsgewijs verder!

Laat een berichtje achter onder dit bericht of neem contact op met een van de community managers als je hieraan een bijdrage wilt leveren. Heb je nog andere ideeën of wil je op een andere wijze bijdragen, stuur dan een mail naar community@nationalezorgreserve.nl of bel naar 085-3038457.

Jacqueline, Saskia en Silvia
Community Managers

N.B. Je helpt ons ook al door de Nationale Zorgreserve te volgen via onze social media kanalen. Klik op onderstaande logo's en volg ons!
 

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen