Eerste regionale bijeenkomst in Noord-Holland Noord

16-02-2022

Op dinsdagavond 15 februari waren we te gast bij Woonzorggroep Samen in Schagen. Ondanks het slechte weer was het een geanimeerde avond die bol stond van het kennis delen, ervaringen uitwisselen en vooral ook oefenen van vaardigheden.

De eerste zorgreservisten meldden zich al iets na 17.00 uur op de hoofdlocatie van Woonzorggroep Samen.

We werden daar zeer hartelijk ontvangen door de organisatie en de tijd vloog voorbij. Alle zorgreservisten waren blij elkaar te zien en beter te leren kennen. Veel lof werd er uitgesproken voor de wijze waarop het oefenen van vaardigheden was georganiseerd en voor de gastvrijheid van woonzorggroep Samen. In kleine groepjes werden vier vaardigheden geoefend en we hadden nog wel uren door kunnen gaan. 

Na afloop van het oefenen gingen we met elkaar een verdiepingsgesprek in. We bespraken onder andere hoe wij jullie nog beter kunnen faciliteren voor jullie inzet als zorgreservist. Het mooie was dat ook de vertegenwoordiger van de zorgorganisatie volop meeschreef met wat goed ging en wat ook nog beter kan. 

De volgende data worden al ingepland, want er zijn nog genoeg vaardigheden te oefenen. Het was vooral ook een feest om elkaar te kunnen ontmoeten en de verbinding aan te gaan. 

Echt samen voor en met elkaar. Dank voor jullie komst naar Schagen en tot snel!

Wil je weten wanneer er bij jou in de buurt een skillslab is? Kijk dan in de Agenda.

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen