Het Nationale Zorgreserve speldje

13-01-2022

In de afgelopen periode hebben veel zorgreservisten zich ingezet om de continuïteit van de zorg in tal van zorgorganisaties te ondersteunen. Alle zorgreservisten die daadwerkelijk in de zorg aan de slag zijn gegaan, ontvangen een officieel NZR-speldje. 

Tijdens de nationale NZR-dag op 18 september 2021 werden de speldjes  voor het eerst uitgereikt. Diederik Gommers, lid van de adviesraad van de Nationale Zorgreserve, overhandigde de speldjes aan alle aanwezige zorgreservisten met een persoonlijke boodschap.

Het NZR-speldje is bedoeld voor alle zorgreservisten die zijn ingezet bij zorgorganisaties waar zij hebben geholpen om de druk op de zorg te verminderen. Daarmee is het speldje een symbool van inzet en laat het jouw bijdrage zien aan de vorming van de Nationale Zorgreserve. Met het speldje onderscheid je je van alle anderen die als professional of vrijwilliger in de zorg aan het werk zijn. 

Ben jij na 18 september van het afgelopen jaar ingezet? Dan ontvang ook jij binnenkort dit speldje. Het is dan wel van belang dat je je adres in je profiel op het online platform hebt vermeld, anders kunnen we de speld niet naar je opsturen... Mocht dat bij jou het geval zijn, neem dan even contact met ons op.

Veel reservisten dragen het speldje met trots tijdens hun werk als zorgreservist. Het is ook aanleiding voor mooie gesprekken met zorgprofessionals, cliënten en patiënten. Bedankt voor je inzet!
 

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen