Even voorstellen: Community Manager Silvia van Gaal

13-01-2022

Silvia van Gaal is op 3 januari gestart als Community Manager. De komende tijd ga je haar vast spreken of tegenkomen in de regio. Silvia stelt zich graag even voor.

Ik ben Silvia van Gaal, ben 38 jaar en werk al bijna 20 jaar met veel passie in de zorg. Ik heb zelf gezien én ervaren dat het noodzakelijk is dat er voldoende, goed toegeruste en vitale professionals nodig zijn om goede zorg te bieden. En dat is niet vanzelfsprekend. Het is een groep die vooral denkt aan anderen en zichzelf ondergeschikt maakt. Ik vind het interessant om te kijken hoe professionals de regie nemen over hun eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hoe zorgen zij voor hun ontwikkeling en eigen vitaliteit?

In mijn vorige baan in de Jeugdzorg heb ik mij vooral gericht op zij-instromers en herintreders. Doel was om een aanvulling te realiseren op het huidige personeelsbestand. Ik geloof in het werken en ontwikkelen vanuit talent en drive, natuurlijk met de juiste kennis en vaardigheden, maar er is niets mooier dan te kunnen doen waar je hart sneller van gaat kloppen. De pandemie maakte dat ik nog meer wilde betekenen voor de inzet van professionals in de zorg. Het raakte mij dat de zorg en de vitaliteit van de professionals onder druk staat.

Als Community Manager bij de Nationale Zorgreserve ga ik daarom graag de uitdaging aan om samen te bouwen aan een duurzame community. Daarbij ga ik mij vooral focussen op de verbinding tussen enerzijds de behoefte van de zorgorganisaties en anderzijds de zorgreservisten die graag vanuit hun achtergrond en passie een bijdrage willen leveren aan de zorg.

Tot snel. 


 

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen