Ook in ouderenzorg ben je nodig!

08-11-2021

"Ik heb ziekenhuiservaring. Kan ik werken in de ouderenzorg?" Communitymanager Saskia kreeg deze vraag vorige week een aantal keren toen ze belde met zorgreservisten. Het antwoord? Absoluut. Ook in de ouderenzorg zijn jouw kennis, ervaring en inzet hard nodig. Ook nu.

Verschil maken
En ook al heb je geen directe ervaring in de VVT, de betekenis van jouw kennis en vaardigheden is voor de bewoners/cliënten en de collega’s in de VVT groot. In de ouderenzorg maak jij elke dag het verschil. Ben jij beschikbaar in jouw regio? 

 

Acute hulpvragen
We zoeken momenteel zorgreservisten die in willen springen in de regio Harderwijk-Putten-Ermelo en in de regio Noordwijkerhout Leiden. Er zullen meer hulpvragen volgen. Houd dus jouw regiopagina in de gaten. 
Het coronavirus dringt weer binnen in de ouderenzorg. Het aantal corona-uitbraken in verpleeghuizen stijgt. en dat geeft met verzuim door corona krapte. Hierdoor komt de reguliere zorg voor bewoners in het geding. Het is op de plaatsen waar crisis-inzet wordt gevraagd bijna niet meer mogelijk om de dagelijkse zorg aan alle cliënten goed te kunnen leveren. 

 

Hoofd, hart en creativiteit
Werken in de ouderenzorg doet een beroep op je hoofd en je hart maar zeker ook op je creativiteit. Het vraagt om ondernemerschap en pionieren. Signaleren, bewaken, beslissen, stimuleren en improviseren. En dat allemaal samen met collega’s. Je maakt elke dag het verschil.

Heb je alleen ziekenhuiservaring? Ook dan ben je nodig in de ouderenzorg!

 

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen