Even voorstellen: communitymanager Marjorie

02-11-2021

Communitymanager Marjorie van der Kruijs werkt nu een paar maanden bij de Nationale Zorgreserve. Misschien heb haar wel eens gesproken bij een van onze activiteiten of toen je je inschreef als zorgreservist? Marjorie stelt zich graag even voor.

“Ik ben Marjorie van der Kruijs, 62 jaar,  en werk nu zo’n vier maanden bij de Nationale Zorgreserve. Als communitymanager word ik erg blij van de gesprekken met zorgreservisten. Naast een warm kloppend zorghart brengen ze namelijk ook een vracht aan levenservaring en wijsheid mee, opgedaan binnen én buiten de zorg. 

Daar profiteren straks niet alleen de zorgorganisaties, patiënten en cliënten van, maar ook de community van zorgreservisten als geheel. Mooi om te onderzoeken hoe we ons motto ‘met elkaar, voor elkaar’ ook binnen onze eigen community kunnen vormgeven.

Vanuit mijn vakgebied HR en organisatieontwikkeling werk ik mee aan het verder bouwen van een nationale zorgreserve. Dat betekent samen met het team en de zorgreservisten pionieren, zorgen dat werkprocessen stromen, zorgen dat we zichtbaar worden, en bouwen aan een ‘leger’ van zorgreservisten die paraat staan als de nood écht aan de man is. 

Werken met plezier aan waar het écht om gaat, dát is mijn eigen drive, en dat is ook waar het bij de Nationale Zorgreserve om draait. Ik zet me daar met hart en ziel voor in.”

 

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen