Zorgreservisten Janneke, Marijke en Anita in het Algemeen Dagblad

25-06-2021

Ben je ook zo benieuwd naar de ervaringen van zorgreservisten die meededen aan de proeftuin in het Beatrixziekenhuis? Algemeen Dagblad schreef er een mooi artikel over, je leest het hier!

Oud-verpleegkundigen Marijke de Wit , Janneke Sluys en Anita de Groot meldden zich aan als zorgreservist toen ze een oproep voorbij zagen komen. Alledrie hebben ze hun sporen verdiend in de zorg, maar zijn ze toch wat anders gaan doen. Omdat hun zorghart bleef kloppen, begon het toch weer te kriebelen.

In een proeftuin bij het Beatrixziekenhuis draaiden zij diensten mee op de afdelingen chirurgie en cardiologie/neurologie.

Janneke: "Ik twijfelde wel even toen ik me aanmeldde: ben ik wel geschikt als zorgreservist? Maar die zorg werd eigenlijk meteen weggenomen. Want een dag nadat ik me had gemeld, kreeg ik al een telefoontje met de uitnodiging om mee te doen aan een proeftuin.’’

Alledrie hebben ze een goed gevoel bij hun eerste ervaringen in het Gorcumse Beatrixziekenhuis. Ze voelen zich welkom: "Alsof ik nooit ben weggeweest’’, zegt Marijke.

Lees meer over de ervaringen van Marijke, Janneke en Anita in dit artikel van Algemeen Dagblad.

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen