Heb jij hem al, onze Nationale Zorgreserve App(licatie)?

08-06-2021

Wist jij al dat Nationale Zorgreserve een eigen app heeft? Lees snel dit bericht!

Direct op de hoogte zijn van onze laatste updates zoals nieuwsitems en hulpvragen? Download dan onze 'Nationale Zorgreserve-app(licatie)'. Hoe je dit doet lees je hier!

Stap 1. Downloaden

De app is te downloaden voor zowel jouw tablet of telefoon. Voor het downloaden ga je naar de Google Playstore (Android) of naar de Applestore (Apple). Zoek vervolgens naar de 'Mett App'. Van de verschillende apps die nu zichtbaar worden, selecteer je de zwarte Mett App.

Stap 2. Notificaties ontvangen

Nadat de download is voltooid, vraagt de applicatie of je notificaties wilt ontvangen. Vul 'ja' in als je dit wilt. Deze optie wordt veel gekozen om geen notificaties meer in de mailbox te ontvangen. Als dit je voorkeur heeft, dan moet je nog wel even handmatig je notificaties uitzetten bij mijn profiel.

Stap 3. Inloggen in de app

De volgende stap in de app is om in te loggen. Hiervoor dien je een aantal zaken in te vullen:

1. Domeinnaam: Dit is 'wij.zorgreservisten.nl'

2. Gebruikersnaam en wachtwoord: Dit zijn dezelfde gegevens die je gebruikt om via de webbrowser in te loggen op het platform.

Stap 4. Gebruik maken van de app

Het is goed om te beseffen dat de applicatie anders werkt dan het digitaal platform via de webbrowser. Wanneer je inlogt zie je allereerst de updates. Dit zijn de updates waarvan je notificaties ontvangt, mits deze aanstaan. Verder vind je in de menubalk onderaan in de app de lijst met contactgegevens van de mede-reservisten, agenda-afspraken en de mogelijkheid om naar de online omgeving te gaan (het meest rechter-icoontje in de menubalk). Agenda-afspraken gebruiken wij niet. Voor onze activiteiten ga je naar de activiteiten pagina op onze homepage. Ook zijn de regio-pagina's niet terug te vinden in de app. Hiervoor moet je echt naar onze online omgeving. Wel heb je de mogelijkheid om jouw profiel aan te passen via de app. Dit doe je net als binnen onze digitale omgeving door op het icoontje rechts bovenin te klikken. Ga dan naar 'profiel' en dan naar 'profiel wijzigen'.

Conclusie

De app heeft dus vooral als functie om direct een notificatie te ontvangen in de broekzak of op de tablet in plaats van de mail. Dit zou je kunnen zien als het grootste voordeel. Voor jouw regio en onze activiteiten dien je wel naar de online omgeving te gaan. 

Vragen?

De Community Managers van Nationale Zorgreserve staan voor je klaar met al jouw vragen over het gebruik van de applicatie en de online omgeving. Stel gerust je vragen per mail, telefoon, als een ervaring binnen jouw community of door te reageren op dit bericht (zie hieronder). Ook jouw ervaringen met onze applicatie horen we graag! 

 

 

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen