Even voorstellen: Communicatieadviseur Rinske de Waard

23-04-2021

Rinske: "Jullie inbreng is ontzettend belangrijk! Heb je ideeën, vragen of feedback, dan horen we dat heel graag. Het is fijn wanneer je dat deelt op het platform."

"Hallo, ik ben Rinske de Waard, Communicatieadviseur voor Nationale Zorgreserve. Ongeveer een maand geleden ben ik toegevoegd aan het team om me bezig te houden met allerlei zaken op het gebied communicatie, zoals: 'Hoe presenteren we ons naar de buitenwereld?', 'hoe werven we zorgreservisten?', maar ook: 'hoe zorgen we voor een levendige community?'.Dat doe ik samen met de Community Managers.

In de afgelopen weken heb ik twee keer deelgenomen aan een Community Meeting met jullie. Ontzettend leuk om elkaar dan te zien en om jullie verhalen, vragen en suggesties te horen. We doen het met elkaar en voor elkaar. Daarom is jullie inbreng ook ontzettend belangrijk! Heb je ideeën, vragen of feedback voor ons dan horen we dat heel graag. Het is fijn wanneer je dat zou willen delen op het platform. En datzelfde geldt natuurlijk ook voor de uitwisseling onderling: help elkaar met tips en suggesties.

Heb je na het lezen van dit bericht een tip, vraag of idee: plaats deze dan in een reactie hieronder. Uiteraard mag je ook altijd mailen naar community@nationalezorgreserve.nl

Tot snel?

 

 

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen