Even voorstellen: Community Manager Jacqueline Santbergen

19-04-2021

"Ik zoek altijd verbinding. In die verbinding doet iedereen waar hij/zij het best in is. Samen zijn we meer en kunnen we beter presteren dan alleen.", aldus Jacqueline.

"Hallo, ik ben Jacqueline Santbergen en vanaf 1982 ben ik actief in welzijn- en gezondheidszorg, eerst als uitvoerend hulpverlener, later als leidinggevende, coach (ook bij “Extra handen voor de zorg”), adviseur en als toezichthouder.  Ervaring heb ik in de jeugdzorg (incl. LVB-sector), GGZ, gehandicaptenzorg, justitie en maatschappelijke opvang. Overal word ik gedreven door dezelfde passie, namelijk bij kunnen dragen aan ontwikkeling van anderen door te appelleren aan hun talenten en het nemen van eigen verantwoordelijkheid te waarderen.

Ik  ben een blij mens als er als team voort(uit)gang geboekt wordt in voorgenomen plannen, waar cliënten/patiënten “beter” van worden. Met elkaar de goede dingen doen en de dingen goed doen. Het nemen van verantwoordelijkheid, het geven van vertrouwen en erkennen van ieders autonomie zijn daarin leidend voor mij. Daarbij zoek ik altijd verbinding. In die verbinding doet iedereen waar hij/zij het best in is. Samen meer zijn en beter kunnen presteren dan in je eentje.

En dat komt voor mij allemaal samen in mijn rol als Community Manager binnen Nationale Zorgreserve: samen voor en met de zorgreservisten klaar staan in tijden van nood." 

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen