Even voorstellen: Community Manager Najla van Veen

24-03-2021

Als Community Manager zet Najla zich in voor het duurzaam inrichten van Nationale Zorgreserve. "Dit kunnen we alleen doen als we echt luisteren naar onze zorgreservisten, zorgorganisaties en zorgprofessionals'', aldus Najla.

Najla is naast haar rol als Community Manager ook zelf zorgreservist. Geregeld deelt zij haar verhalen op onze website en platform. 'Ik hoop mensen te kunnen inspireren om zich ook aan te melden als zorgreservist. Het is een win-win situatie voor zowel orgorganisaties als voor mijzelf''.

Najla is sinds september 2020 betrokken bij de Nationale Zorgreserve. In maart 2020 was zij achter de schermen al actief voor 'Extra handen voor de zorg' en was zij de trekker bij het opzetten van crisisscholing en 'samen heel blijven'. Als adviseur strategie en innovatie adviseert zij op verschillende niveau's binnen een organisatie of een netwerk hoe je op een vernieuwende manier je zorg kan inrichten om het duurzaam te houden. Als een echte verbindingsofficier, legt zij snel contacten, neemt ze iedereen mee in het proces en blijft ze bij de bedoeling.

Als Community Manager in Zuid-Holland Zuid zorgt Najla dat het programma goed ontwikkeld wordt en de randvoorwaarden getoetst worden in de praktijk. Zij zorgt er op dit moment voor dat ervaring wordt opgedaan met de inzet van zorgreservisten. Vanaf april is zij te vinden in twee ziekenhuizen om met de organisatie en zorgreservisten te ontdekken wat wel en niet werkt. Najla is bereikbaar voor alle zorgreservisten in de regio.

Heb je vragen over jouw geschiktheid als zorgreservist of het gebruik van deze community, weet haar dan te vinden via ons mailadres community@nationalezorgreserve.nl.

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen