Even voorstellen: Community Manager Rik van Dijk

22-03-2021

Rik is Community Manager voor regio Noord-Holland-Noord.

Als Community Manager zet Rik zich in voor de saamhorigheid van onze zorgreservisten in regio Noord-Holland-Noord. Rik: ''Ik word blij als onze regio-community bruist van de activiteiten. Van bijeenkomsten, het delen van ervaringen en natuurlijk snelle inzet bij acute crisis''. 

Rik is sinds november 2020 betrokken bij de Nationale Zorgreserve. Hij is bestuurskundige en social worker en de afgelopen jaren actief in de langdurige zorg. ''Willen wij het toekomstig personeelstekort ondervangen, dan moeten we nu ingrijpen door buiten de lijnen te kleuren'', aldus Rik. Rik werkt hieraan in de rol van sociaal zorginnovator. Zo helpt hij organisaties bij het vernieuwen van hun werkprocessen en denkt hij strategisch mee met impactvolle projecten zoals de Nationale Zorgreserve. 

Als Community Manager in Noord-Holland-Noord zorgt Rik er op dit moment voor dat de eerste ervaring wordt opgedaan met de inzet van zorgreservisten. Eind maart en begin april is hij te vinden bij Woonzorggroep Samen om met de organisatie en zorgreservisten te ontdekken wat wel en niet werkt. Rik is bereikbaar voor alle zorgreservisten in de regio. Heb je vragen over jouw geschiktheid of het gebruik van deze community, weet hem dan te vinden via ons mailadres community@nationalezorgreserve.nl

Afbeeldingen

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen