Reanimatie en AED training in Leeuwarden: mét certificaat, zorg dat je bekwaam bent!

17-11-2023 280 keer bekeken

Begin

08-12-2023 om 10:00

Einde

08-12-2023 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kwadrantgroep locatie Greunshiem, Tjotterstraat 16, 8937 AS Leeuwarden. Ruimte: Van der Bij Zaal

De eerste paar minuten na een hartstilstand zijn cruciaal en de ambulance mag er 15 minuten over doen om ter plaatse te komen. Broodnodig dus dat er voldoende mensen zijn die weten hoe te handelen. Als het jezelf overkomt, hoop je daar natuurlijk ook op.

Ruben Hondeman is militair verpleegkundige en oprichter van organisatie R.E.D.T. Ruben voert zelf meerdere reanimaties per week uit. Hierdoor en door zijn jarenlange ervaring op de ambulance en spoedeisende hulp kan hij de situaties die je tegen kunt komen uit eigen ervaring nauwkeurig met ons delen. Met een team aan net zo ervaren collega's verzorgt hij reanimatietrainingen.

Tijdens deze training neemt Dennis Adelaar, ervaren instructeur vanuit R.E.D.T, je stap voor stap mee in de keuzes die je maakt en oefen je de handelingen op een pop. Ook omgaan met een AED (Automatische Externe Defibrillator) is onderdeel van de training. Na de sessie ontvang je een certificaat.

Wil jij iets kunnen betekenen als iemand dichtbij, op de werkvloer, of in je buurt hulp nodig heeft? Meld je dan nu aan, want er is plek voor 10 deelnemers. 

 

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen