Gratis reanimatietraining in Groningen (erkend certificaat)

10-11-2022 425 keer bekeken

Begin

19-12-2022 om 12:00

Einde

19-12-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Viaductstraat 3-6 9725 BG Groningen

Kom jij ook naar de Puddingfabriek in Groningen om nog dit jaar je reanimatiecertificaat te behalen? We starten met een heerlijke lunch en gaan daarna de mouwen opstropen. Meld je aan door op de knop "JA" te klikken. We hebben plek voor maximaal 15 deelnemers en anders volgt en een nieuw

 

Iedereen kan levens redden. 

Bij een hartstilstand is iemand bewusteloos. Hij of zij ademt niet meer of niet normaal. Het hart pompt geen bloed meer rond. Als er niet direct wordt ingegrepen gaat het slachtoffer dood…

Een hartstilstand komt altijd onverwacht. Het kan thuis gebeuren, op het werk, bij de sportschool of op straat. In Nederland krijgen per jaar 17.000 mensen buiten het ziekenhuis te maken met een hartstilstand, dat zijn meer dan 45 mensen per dag.

In ruim 75% van de gevallen zijn er mensen in de buurt wanneer iemand een hartstilstand krijgt. Elke seconde telt: wanneer je direct start met reanimeren of het aansluiten van een AED, nog voordat een ambulance aanwezig is, kun je iemands overlevingskans verdubbelen. Reanimatie redt levens!

In deze training leert Ruben Hondeman je wat je moet doen bij een hartstilstand. Hoe handel je in zo’n noodsituatie? Hoe start je een reanimatie? Hoe sluit je een AED aan en hoe bestuur je hem? Hoe houd je overzicht?

Gedurende 3 uur ga je in een combinatie van theorie en praktijk met elkaar aan de slag.  Als je de training succesvol afrondt,  ontvang je een BLS/AED certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Maak gebruik van deze buitenkans!

Je bent van harte welkom!

Afspraak downloaden naar eigen agenda

 

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen