Sluit het jaar goed af met een reanimatie training in Amersfoort!

08-11-2022 654 keer bekeken

Begin

20-12-2022 om 10:00

Einde

20-12-2022 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Projecthuis Madiba, Liendertseweg 87, Amersfoort

Kom jij je samen met ons en jouw mede zorgreservisten bekwamen in reanimeren? Ontvang een officieel certificaat en voel je weer kundig en bekwaam. We starten met een kop koffie, gaan dan intensief aan de slag en praten daarna gezellig na onder het genot van een lekkere lunch. Tot in Amersfoort!

Iedereen kan levens redden. 

Bij een hartstilstand is iemand bewusteloos. Hij of zij ademt niet meer of niet normaal. Het hart pompt geen bloed meer rond. Als er niet direct wordt ingegrepen gaat het slachtoffer dood…

Een hartstilstand komt altijd onverwacht. Het kan thuis gebeuren, op het werk, bij de sportschool of op straat. In Nederland krijgen per jaar 17.000 mensen buiten het ziekenhuis te maken met een hartstilstand, dat zijn meer dan 45 mensen per dag.

In ruim 75% van de gevallen zijn er mensen in de buurt wanneer iemand een hartstilstand krijgt. Elke seconde telt: wanneer je direct start met reanimeren of het aansluiten van een AED, nog voordat een ambulance aanwezig is, kun je iemands overlevingskans verdubbelen. Reanimatie redt levens!

In deze training leert Ruben Hondeman je wat je moet doen bij een hartstilstand. Hoe handel je in zo’n noodsituatie? Hoe start je een reanimatie? Hoe sluit je een AED aan en hoe bestuur je hem? Hoe houd je overzicht?

Gedurende 3 uur ga je in een combinatie van theorie en praktijk met elkaar aan de slag.  Als je de training succesvol afrondt,  ontvang je een BLS/AED certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Maak gebruik van deze buitenkans!

Je bent van harte welkom. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar en na afloop van de training kun je onder het genot van een broodje napraten met jouw collega zorgreservisten. 

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen