Webinar speciaal voor HR-professionals van zorgorganisaties in Brabant

03-11-2022 349 keer bekeken

Begin

08-12-2022 om 14:00

Einde

08-12-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 8 december a.s. verzorgen we als community managers het webinar: “Samen dragen we de zorg in crisistijd” om zorgorganisaties (opnieuw) kennis te laten maken met de werkwijze van de Nationale Zorgreserve.

Het is crisis. Bovenop de structurele tekorten zie je de naweeën van corona op de werkvloer en de grote druk op je medewerkers die nog overeind staan. Een (dreigende) nieuwe coronagolf, een lokale uitbraak van een ander virus, een overstroming of andere klimaatramp. Het past er niet meer bij. 

Nu is de tijd om de inzet van zorgreservisten bij jouw organisatie voor te bereiden. Samen met de community managers van de Nationale Zorgreserve inventariseer je op welke manier zorgreservisten jouw organisatie het beste kunnen ondersteunen in crisistijd. 

Tijdens het webinar: “Samen dragen we de zorg in crisistijd” maak je kennis met de werkwijze van de Nationale Zorgreserve, en leer je hoe je eenvoudig de inzet van zorgreservisten bij jouw organisatie regelt.

Het rondkrijgen van het rooster lijkt een onmogelijke puzzel, maar dat hoeft het niet te zijn. In crisistijd staan zorgreservisten - voormalige zorgprofessionals met de juiste kennis én ervaring - paraat om in te springen. Zorgreservisten ondersteunen het vaste team in de algemene dagelijkse zorg, zodat het team lucht krijgt. Zij kunnen zich richten op de complexe zorgvragen en de coördinerende taken. Daarmee zorgen we er samen voor dat jullie de continuïteit van zorg kunnen waarborgen. 

We gaan onder andere in op de volgende vragen:

  • Wat is de Nationale Zorgreserve en hoe werken ze?
  • Wie zijn de zorgreservisten en op welke manier kunnen zij jouw teams ondersteunen? 
  • Hoe heb je in vier stappen een zorgreservist op de vloer? 

Dit webinar is specifiek voor HR-professionals, recruiters en leidinggevenden van bij Transvorm aangesloten organisaties. Deelnemen als zorgreservist is helaas niet mogelijk. 

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen