Informatiebijeenkomst Defensie

19-08-2022 263 keer bekeken

Begin

31-08-2022 om 19:30

Einde

31-08-2022 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

zie link:

In juli 2022 is de Nationale Zorgreserve de samenwerking met Defensie gestart in het samen organiseren van een proeftuin voor de inzet van zorgreservisten. Op 31 augustus is er van 19.30 – 21.00 uur een online informatiebijeenkomst over deze proeftuin. Log in en klik op ‘Ja’. Alle deelnemers ontvangen op een later moment de link naar de online bijeenkomst.

Digitale link: http://meet.google.com/ojd-pbcn-ash

Het werk als zorgreservist bij Defensie is vergelijkbaar met het werken in een ziekenhuis of de VVT-sector. Je werkt volgens dezelfde standaarden, maar de doelgroep is wezenlijk anders. De patiënten zijn jong en sportief. Tegelijkertijd begeven militairen zich vaak in situaties waar fysiek en mentaal veel van ze wordt gevraagd. Als zorgprofessional bij Defensie kun je daarom te maken krijgen met andere casuïstiek, zoals verschillende sport-gerelateerde blessures aan knieën, enkels en rug.


De omgeving, vaak een militaire kazerne met veel bedrijvigheid, maakt de ervaring van het werken als zorgreservist bij Defensie uniek. Tijdens de proeftuin krijg je een inkijk in het werk van zorgprofessionals bij Defensie, en onderzoeken we of een meer duurzame samenwerking haalbaar is. Op welke manier kunnen zorgreservisten ondersteunen in de gezondheidszorg bij Defensie in crisistijd?

Voor de pilot zijn we op zoek naar zorgreservisten die enthousiast worden van dit avontuur en die bereid zijn om samen met ons te pionieren en ten minste één of meerdere diensten willen meedraaien bij een gezondheidscentrum van Defensie. Tijdens de proeftuin doorlopen we het gehele proces van aanmelding via het platform tot inzet bij Defensie.

Met het oog op brede inzet van zorgreservisten nodigen we álle zorgreservisten uit die interesse hebben om zich in te zetten bij Defensie om de bijeenkomst online bij te wonen. Mocht je niet kunnen op 31 augustus, neem dan even contact met ons op. Bij voldoende animo organiseren we dan een tweede bijeenkomst.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact op via community@nationalezorgreserve.nl of bel 085-3038457.

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen