UITGESTELD: Landelijke bijeenkomst Franciscus ziekenhuis, locatie Schiedam

24-05-2022 259 keer bekeken

Begin

18-06-2022 om 10:30

Einde

18-06-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vlietlandplein, Schiedam

Naar aanleiding van de eerste aankondiging hebben we van velen van jullie bericht gehad dat de timing van de bijeenkomst niet goed uitkomt.

Als we íets hebben geleerd van de corona pandemie is dat niet iedere crisis in de zorg vooraf te voorspellen is. Kritisch terugkijken helpt ons bij het voorbereiden op de toekomst. Daarom hebben wij voor álle zorgreservisten ‘Zorgen in crisistijd’ ontwikkeld, met op 18 juni de kick-off in Schiedam.

Je bent van harte uitgenodigd voor de allereerste ‘Zorgen in Crisistijd’ bijeenkomst op 18 juni 2022 bij het Franciscus Gasthuis & Vlietland te Schiedam. De kick-off van de reeks gaat over agressie, onbegrepen gedrag en veiligheid in de zorg. Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het programma.

Samen kijken we terug op één jaar de Nationale Zorgreserve, gaan we in gesprek met jou als zorgreservist én professionals uit verschillende disciplines over ons werk, en bieden we een speciaal trainingsprogramma aan alle deelnemers.

Programma

10.00u

Inloop en kennismaking

10.30u 

Ochtendprogramma met o.a. Monique Nagelkerke (zorgreservist en werkzaam geweest bij Artsen Zonder Grenzen, Wereld Gezondheid Organisatie (WHO), Save the Children) over Veilig zijn en je veilig voelen

12.00u

Lunch

13.00u

Verdiepend trainingsprogramma* met onder meer: 
- Omgaan met moeilijk en onbegrepen gedrag door Annemiek van Ooyen
- Agressie en weerbaarheid in de zorg door Tom Holt

15.00u

Einde plenaire programma, met aansluitend een drankje

 

* Na je aanmelding voor de bijeenkomst ontvang je meer informatie over alle workshops en trainingen, en kun je je inschrijven.

Kun je op zaterdag 18 juni niet aanwezig zijn? Of is Schiedam echt te ver reizen, niet getreurd: na de zomer organiseren we nog 3 bijeenkomsten op andere locaties in Nederland. Tijdens die bijeenkomsten staan Triëren, Werken op bijzondere locaties (en onder bijzondere omstandigheden) en Rampenzorg centraal. Zo is er altijd een editie van ‘Zorgen in Crisistijd’ op reisafstand. Je bent welkom om álle bijeenkomsten bij te wonen. Daarvoor ontvang je van ons via de e-mail een uitnodiging later deze zomer. 

Praktische informatie

Over

Agressie, onbegrepen gedrag en veiligheid in de zorg. 

Datum

Zaterdag 18 juni 2022

Programma

10.30u tot 15.00u (nazit tot 16.00u)

Locatie

Franciscus Gasthuis & Vlietland te Schiedam

Toegang is gratis

Log in om je aan te melden voor het event

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen