Digitale bijeenkomst kennismaking VVT organisatie Het Spectrum in Dordrecht

21-04-2022 68 keer bekeken

Begin

13-05-2022 om 10:00

Einde

13-05-2022 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Digitaal

Zorgorganisatie Het Spectrum in Dordrecht is een VVT organisatie die de zorgreservisten uit de regio beter wil leren kennen en laten kennismaken met hun organisatie. Heb jij interesse om daar in crisistijd ingezet te worden? Kom dan naar de digitale bijeenkomst en ontmoet het team.

Over de zorgorganisatie:

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Hoe wij werken binnen de wijkverpleging:

Dat het werk als Verzorgende IG Thuiszorg afwisselend is, hoeven wij jou niet meer uit te leggen. Iedere klant is uniek en het is jouw ambitie om jouw klanten te leren kennen.  Om goede zorg te kunnen bieden, vinden we de persoonlijke band tussen jou en je klanten belangrijk. Jij bent daarin voor ons een onmisbare schakel. En dát waarderen we.

Je wordt contactverzorgende op een route waar je zelfstandig aan het werk gaat, maar je staat er nooit alleen voor.
Je kan altijd bij een collega terecht wanneer het even moeilijk wordt. We starten samen vanuit één van onze steunpunten de dienst. Samen de klokken gelijk zetten, delen hoe iedereen er bij zit, praktische zaken bespreken en oplossen én op pad. Met zo’n start ervaar je de sfeer van verbondenheid en van teamgevoel. Ook drinken we gezamenlijk koffie.

Kom jij ook naar de digitale bijeenkomst? Meld je aan door op de knop "JA" te klikken.

Via onderstaande link kan je dan deelnemen:

http://meet.google.com/tss-abrs-mem

Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Saskia Kroes

Community Manager

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen