Online bijeenkomst op 23 december (12.00 uur) voor vragen rondom inzet hulvragen in de regio

21-12-2021 91 keer bekeken

Begin

23-12-2021 om 12:00

Einde

23-12-2021 om 13:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Beste zorgreservist, Het is geweldig dat je bereid bent om in te springen in de zorg in tijden van crisis. Met de Nationale Zorgreserve willen we de zorg op een andere manier helpen, namelijk door het zorgpersoneel via activiteiten-pakketten te ondersteunen in hun taak. Klik voor meer tekst.

Beste zorgreservist,

Het is geweldig dat je bereid bent om in te springen in de zorg in tijden van crisis. Met de Nationale Zorgreserve willen we de zorg op een andere manier helpen, namelijk door het zorgpersoneel via activiteiten-pakketten te ondersteunen in hun taak. In jouw regio staan verschillende noodoproepen open. Deze noodoproepen worden door veel zorgreservisten gelezen, dat kunnen we zien. Tot op heden wordt er echter nog niet zo veel gereageerd op de noodoproepen en blijven sommige roosters leeg.

We willen graag hierover met je in gesprek. Misschien wil je meer weten over de noodoproepen. Misschien heb je meer informatie nodig over hoe het werkt. Misschien heb je behoefte aan een kennismaking. Misschien hoor je graag van andere zorgreservisten hoe zij er in staan. Misschien …..

Op donderdagmiddag 23 december om 12.00 uur zitten we online klaar om daarover met je van gedachten te wisselen. Praat mee via deze link: 

http://meet.google.com/swp-nfdo-ace

Pincode: ‪841 499 041#‬

Graag tot dan!
 

Hartelijke groet,

Jacqueline, Marjorie en Saskia 

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen