Ingelaste online bijeenkomst 22 december

20-12-2021 93 keer bekeken

Begin

22-12-2021 om 20:00

Einde

22-12-2021 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Beste zorgreservist, Het is geweldig dat je bereid bent om in te springen in de zorg in tijden van crisis. Met de Nationale Zorgreserve willen we de zorg op een andere manier helpen, namelijk door het zorgpersoneel via activiteiten-pakketten te ondersteunen in hun taak. Klik voor meer tekst.

Beste zorgreservist,

Het is geweldig dat je bereid bent om in te springen in de zorg in tijden van crisis. Met de Nationale Zorgreserve willen we de zorg op een andere manier helpen, namelijk door het zorgpersoneel via activiteiten-pakketten te ondersteunen in hun taak. In jouw regio staan verschillende noodoproepen open. Deze noodoproepen worden door veel zorgreservisten gelezen, dat kunnen we zien. Tot op heden wordt er echter nog niet zo veel gereageerd op de noodoproepen en blijven de roosters leeg.

We willen graag hierover met je in gesprek. Misschien wil je meer weten over de noodoproepen. Misschien heb je meer informatie nodig over hoe het werkt. Misschien heb je behoefte aan een kennismaking. Misschien hoor je graag van andere zorgreservisten hoe zij er in staan. Misschien …..

Op woensdagavond zitten wij om 20:00 uur online klaar om daarover met je van gedachten te wisselen. Praat mee via deze link: 

http://meet.google.com/paw-xkvw-vxb

Graag tot dan,

Saskia, Marjorie en Jacqueline

 

Contact

E-mail: community@nationalezorgreserve.nl
Telefoon: 085-3038457 

Persvragen?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op

         

Copyright 2022

 
Cookie-instellingen